Bouwstructuur
Ingenieursbureau

Transformatie jaren 70 woning in IJsselstein

In samenwerking met partner met FELD een vrijstaande bungalow getransformeerd tot moderne villa. Een mooie samenwerking met Bejaco, Beda en Van Lieshout heeft dit prachtige resultaat waargemaakt naar ontwerp van beide partijen.

WOONWENSEN VERTAALD

Alle woonwensen van de opdrachtgevers zijn nauwkeurig vertaald in het ontwerp voor de binnen- en buitenzijde van de vrijstaande villa.

Een deel van de originele woning is duurzaam behouden in de transformatie. Op peilniveau is een riante aanbouw gerealiseerd. Met een energiezuinig warmte-terugwinnend systeem is er binnen altijd een prettig en gezond klimaat.

PRACHTIGE LICHTINVAL

De woning is zowel toegankelijk vanaf de hoofdentree als via het souterrain waar de auto geparkeerd wordt. Op die manier lopen de bewoners meteen met de boodschappen via de bijkeuken de grote leefkeuken in. Hier zorgt een lichtstraat voor prachtige lichtinval. De gekozen materialen van de keuken komen op die manier extra mooi tot hun recht. Het lichte eikenhout van het eiland vormt een mooi contrast met het (bijna) zwarte hout van het wandblok. Het keukenblad van keramiek zorgt voor herkenbare eenheid.