Bouwstructuur
Ingenieursbureau

Over ons

Zoals onze naam al zegt: wij brengen structuur in het bouwproces. En we zorgen dat een bouwplan wordt vertaald in een gebruiksvriendelijk en mooi gebouw. Ons logo is afgeleid van één van de mooiste en meest efficiënte vormen in de natuur: de honingraat.

‘De zeshoekige vorm van de cellen is de efficiëntste indeling van de raat, die de minste was gebruikt en desondanks stabiel is. Door de zeshoeken hebben de bijen dus de meeste ruimte om honing op te slaan en ze sparen energie bij de wasproductie.’ bron Thomas C. Hales ; The Honeycomb Conjecture

Dit sluit precies aan bij waar wij voor staan. We zoeken continu naar de meest efficiënte manier van bouwen, waarbij we de eigenschappen van materialen en kennis van de modernste technieken optimaal combineren.

Begonnen als PVL Bouwadvies

In 2005 zijn wij, Pieter van Loon en Hilko Lenting, samen aan de slag gegaan als PVL Bouwadvies. Met ieder onze eigen vakkennis en capaciteiten maar vooral met dezelfde uitgangspunten en doelen: uitstekende kwaliteit leveren, meedenken met de opdrachtgever en altijd naar een verbeterslag zoeken. Met als resultaat dat we vanaf het begin gestaag gegroeid zijn, omdat we door tevreden opdrachtgevers weer aanbevolen werden bij nieuwe prospects.

 

 

 

 

 

 

 

 

Na 10 jaar een nieuwe naam: Bouwstructuur

In 2015 werd het tijd voor vernieuwing. We liepen al langer rond met de gedachte dat we liever een bedrijfsnaam wilden, die aangaf wat we doen. De naam Bouwstructuur bood de oplossing! Natuurlijk paste daar een nieuwe huisstijl bij en werd het tijd over te stappen op een website waar onze projecten beter tot hun recht komen. In een veranderende wereld bewegen wij continu mee als het gaat om kennis van materialen en technieken. Wat niet wijzigt, zijn onze uitgangspunten: daar mag u blijvend op vertrouwen!