Bouwstructuur
Ingenieursbureau

Ab Midden Nederland hoofdkantoor

Brede Hoon 12, 3991 CW Houten

Het nieuwe hoofdkantoor van uitzendbureau AB Midden Nederland heeft met de mooie glazen gevels, afgewisseld met een houten constructie en een groene gevel, een open uitstraling gekregen. Openheid is ook kenmerkend voor onze samenwerking om de nieuwbouw te realiseren.

Het pand, ontworpen door Architektenburo Huub van der Zee, is voorzien van groene gevelelementen, groene daken, vele plantenbakken en beplanting in de trappenhuizen. De enorme glazen gevels, houten spanten aan de buitenzijde en de monolithische vloeren zorgen voor een bijzondere uitstraling van dit eigentijdse gebouw. Het bestaat uit circa 2.000 m2 kantoorruimte en circa 1.000 m2 bedrijfshal met opslag, en is voorzien van duurzame voorzieningen als pv-zonnepanelen op het dak en warmtepompen.

AB Midden Nederland biedt werving & selectie, uitzendwerk, detachering en bedrijfsverzorging en bemiddelt hiervoor met tijdelijk werk, seizoensklussen en vaste banen. Het uitzendbureau richt zich van oorsprong op de agrarische sector en inmiddels ook op de techniek, bouw & infra, logistiek, groenvoorziening en voedingsmiddelenindustrie.

Mooie timelapse van de bouw; bouwtijd 10 maanden in 2020